13.11.2018,

JCE
JC ENTERPRISE TRAVAIL TEMPORAIRE S.R.L.
Tel/fax: +4 0249 561.196
Mobil (RO): +4 0726 182.850 - (FR): +33 682 171.541
  Despre noi    Pentru angajatori    Pentru angajaţi    Locuri de muncă    Legislaţie    Contact
Cauţi un loc de muncă?
Trimite-ne acum CV-ul tău.Cauţi forţă de muncă?
Trimite-ne acum comanda ta.MODEL CONTRACT DE MUNCĂ TEMPORARĂ
[ DOC PDF ]
MODEL CONTRACT DE PUNERE LA DISPOZIŢIA UTILIZATORULUI A SALARIAŢILOR TEMPORARI
[ DOC PDF ]


Pentru angajaţi

  Primii paşi
Doriţi să încheiaţi un contract de muncă temporară? Identificaţi ansamblul informaţiilor prealabile necesare unui contract de muncă temporară cum ar fi durata contractului, datele prevăzute pentru începerea şi sfârşitul misiunii, motivul cererii, numărul interimarilor necesari, calificările profesionale şi posturile care vor fi ocupate de angajaţi, remunerarea, echipamentul de protecţie individuală pentru salariat, adresa locului misiunii, natura materialelor şi a procedurilor de muncă utilizate, orarul de lucru.

  Avantajele angajatului temporar
Munca temporară prezintă avantaje atât pentru angajator (utilizator), cât şi pentru angajat, care poate dobândi experienţă în cadrul unor intreprinderi diverse. Dintre avantajele salariatului temporar putem remarca găsirea mai uşor de a unui post de lucru datorită suportului oferit de specialiştii nostrii din departamentul de resurse umane.

Este gratuit! Nu percepem candidatilor comisioane pentru serviciile de gestionare, recrutare şi plasare de forţă de muncă. Angajatul are posibilitatea de a dobândi noi cunoştinţe şi experienţă pentru a se reintegra într-o activitate, are ocazia de a cunoaşte şi a se integra în diverse întreprinderi din ţară şi din străinatate. Angajatul beneficiază de acelaşi tratament economic ca şi muncitorii angajaţi pe perioadă nedeterminată, astfel ca îşi gestionează propria activitate, având posibilitatea să înceteze activitatea la sfârşitul unui contract, iar după terminarea misiunii este ajutat de către agentul de muncă temporară să-si gasească un nou loc de muncă.

Angajatul poate beneficia în cadrul companiilor unde îşi desfaşoară activitatea de cursuri profesionale oferite gratuit. Studenţii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă în timpul vacanţei pot identifica, alături de echipă noastră, un loc de muncă pentru perioada de vară. Angajatul capătă profesionalism, intrând în contact cu diverse medii şi având mai multă experienţă de lucru.

  Locul dumneavoastră de muncă
Daca sunteţi în cautarea unei noi oportunităţi de a munci în străinatate sau în ţară, de a vă dezvolta cariera în cadrul unor companii internaţionale, tot ce trebuie să faceţi este sa va înregistraţi GRATUIT în baza noastră de date folosind opţiunea de încărcare de pe site (din stânga) sau trimiţând C.V.-ul pe adresa de e-mail: jceinterim@gmail.com.

Vă rugăm să ne oferiţi cât mai multe detalii privind experienţa dumneavoastră profesională. Pentru a vă creste şansele de a obţine un contract cât mai avantajos într-un timp util, vă sugerăm să vă descrieţi cât mai detaliat în C.V. sarcinile zilnice, responsabilităţile pe care le-aţi avut la fiecare loc de muncă. Succes!

Copyright © 2013^2018 - JC ENTERPRISE TRAVAIL TEMPORAIRE S.R.L. - Toate drepturile rezervate. iConta Creat de enJoy
Această pagină are un certificat CSS valid! Această pagină are un certificat XHTML 1.0 valid! Hostinger

  Despre noi    Pentru angajatori    Pentru angajaţi    Locuri de muncă    Legislaţie    Contact
    Vizite: [ ] Info vizitator:
    Sistem: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
    Data/ora server: 13.11.2018 22:00:55
    Adresa ta IP: 54.196.190.32
    Provider: ec2-54-196-190-32.compute-1.amazonaws.com