13.11.2018,

JCE
JC ENTERPRISE TRAVAIL TEMPORAIRE S.R.L.
Tel/fax: +4 0249 561.196
Mobil (RO): +4 0726 182.850 - (FR): +33 682 171.541
  Despre noi    Pentru angajatori    Pentru angajaţi    Locuri de muncă    Legislaţie    Contact
Cauţi un loc de muncă?
Trimite-ne acum CV-ul tău.Cauţi forţă de muncă?
Trimite-ne acum comanda ta.MODEL CONTRACT DE MUNCĂ TEMPORARĂ
[ DOC PDF ]
MODEL CONTRACT DE PUNERE LA DISPOZIŢIA UTILIZATORULUI A SALARIAŢILOR TEMPORARI
[ DOC PDF ]


Despre noi

  Interimul
Interimul este cea mai folosită şi cea mai rapidă formă de externalizare a managementului resurselor umane, reprezentând soluţia în cazul creşterii temporare a volumului de lucru, înlocuirea temporară a unui salariat, executarea unor sarcini cu caracter temporar sau imposibilitatea gestionării selecţiei şi a administrării personalului aferent. Garanţia respectării dispoziţiilor legale româneşti şi europene şi a calităţii serviciilor pe care le oferim este constituită de Autorizaţia de funcţionare eliberată de Ministerul Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale - seria A nr. 0000508, anul autorizării 2014, dar şi a Certificatului de atestare fiscală cu nr. RO 33703384 eliberat de Administraţia Finanţelor Publice.

  Închirieri forţă de muncă
Închiriem forţă de muncă pentru că acoperă rapid nevoia de personal pe termen scurt, pentru că angajaţii inchiriaţi sunt calificaţi pentru postul respectiv şi nu necesită lungi perioade de training, pentru că angajaţii inchiriaţi costă mai putin decât angajaţii proprii, pentru că în cazul angajatilor închiriaţi plătiti doar munca efectivă, fără concedii sau zile libere, pentru că închirierea de forţă de muncă va permite să raportaţi în situaţiile financiare un număr redus de salariaţi comparativ cu cifra de afaceri sau cu profitabilitatea ridicată, deoarece angajaţii închiriaţi nu sunt protejaţi de sindicate.

  Avantajele interimului
Interimul oferă o serie de avantaje atât pentru angajat, cât şi pentru angajator (utilizator) deoarece oferă flexibilitate financiară fără implicare administrativă şi timp, reducerea costurilor de gestionarea personalului, posibilităţi multiple de selecţie a personalului datorită bazei noastre de date complexe şi variate cu acces rapid la forţa de muncă riguros selecţionată ţinând cont de particularităţile proiectelor dumneavoastră, oferă evidenţa şi gestionarea personalului, evaluarea acestuia prin testări teoretice, practice şi psihologice, medicina muncii şi protecţia muncii, iar lucrătorul temporar lucrează sub directa conducere şi coordonare a societăţii utilizatoare.

  Munca temporară
Munca temporară reprezintă una din cele mai accesibile forme de utilizare a personalului calificat, la nivel internaţional. Multe întreprinderi aleg interimarii ca mână de lucru calificată în cele mai diverse proiecte. Angajatii puţi la dispoziţia dumneavoastră vor avea documentele legale necesare pentru angajarea lor pe tot parcursul misiunii conform legislaţiei in vigoare.

Asigurăm cadrul juridic, administrativ şi contabil necesar în demersul de angajare a salariatului temporar prin pregătirea şi întocmirea documentaţiei de angajare (întocmirea dosarului medical, elaborarea contractelor de muncă, întocmirea declaraţiilor administrative, întocmirea poliţei de asigurare medicală), înregistrarea contractelor de muncă la instituţiile competente, efectuarea plăţii taxelor şi a contribuţiilor sociale, gestionarea relaţiei cu autorităţile, asigurarea echipamentului de lucru şi de protecţie, obţinerea rapidă a muncitorilor solicitaţi datorită bazei noastre de date complexe şi a selecţiei riguroase a candidaţilor.

  Misiune
Contractul de munca temporară se încheie pentru realizarea unei sarcini precise şi temporare denumită şi misiune. Salariatul cu contract de muncă temporară (interimar) este un salariat angajat şi remunerat de către o întreprindere de muncă temporară. Angajatul temporar este pus la dispoziţia unei întreprinderi utilizatoare pentru o durată limitată, denumită misiune.

Misiunea se termină la data prevazută în contract sau în caz de termen neprecis, atunci când se realizează obiectul pentru care s-a recurs la contract (sfârşitul sezonului, întoarcerea salariatului înlocuit).

Majoritatea cazurilor de recurs la angajatii temporari este reprezentată de înlocuirea unui salariat, creşterea temporară a activităţii întreprinderii, sarcini cu caracter sezonier sau comenzi exceptionale, lansări de produse, târguri şi expoziţii, concedii de maternitate, accidente, concedii medicale sau de odihnă. În cazul în care sunteţi nemulţumit de angajaţii aleşi, aveţi posibilitatea de a semnala acest lucru agenţiei noastre care va relua procesul de recrutare fără alte costuri suplimentare.

  Beneficii imediate
Beneficiile imediate apar prin reducerea costurilor fixe asociate angajaţilor proprii, acoperirea rapidă a oricărui post vacant din organizaţia dumneavoastră şi menţinerea unui flux operaţional optim fără sincope şi fără a supraîncărca angajaţii proprii, extinderea rapidă a afacerii dumneavoastră în noi zone geografice din ţară sau străinătate, creşterea vînzărilor într-o anumită perioadă, pe un anumit produs sau pe o anumită zonă datorită suplimentării echipei de vânzări cu lucrători închiriaţi, reducerea riscului operaţional, păstrarea controlului strategic al afacerii dumneavoastră, consolidarea reputaţiei companiei dumneavoastră.

Agenţii de muncă temporară nu percep nicio taxă salariaţilor temporari în schimbul demersurilor în vederea recrutării acestora de către utilizator sau pentru încheierea unui contract de muncă temporară.

Copyright © 2013^2018 - JC ENTERPRISE TRAVAIL TEMPORAIRE S.R.L. - Toate drepturile rezervate. iConta Creat de enJoy
Această pagină are un certificat CSS valid! Această pagină are un certificat XHTML 1.0 valid! Hostinger

  Despre noi    Pentru angajatori    Pentru angajaţi    Locuri de muncă    Legislaţie    Contact
    Vizite: [ ] Info vizitator:
    Sistem: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
    Data/ora server: 13.11.2018 22:32:16
    Adresa ta IP: 54.196.190.32
    Provider: ec2-54-196-190-32.compute-1.amazonaws.com